Tingkap nako...bukak sikit jep..kalau tingkap sliding bukak luas..



Wednesday, July 27, 2011

Korang Ader ?? Akak Ader !!!

Ader citer baru...meh baca meh!!

Hi uoolss.

Sihat?? Akak tak braper nak sihat...tekak ni cam perit jep..tapi pulun tetap cam biasa...camner nk kurus...tunggu jep la bulan pose ni...kurus kot...verangan de vass...tak de maknernye..kurus la sikit time jalan kt pasar ramadhan tu kan...lepas bukak pose..hamik ko..dapat plak suami akak bukak pose tak makan nasik ke mee ke yang dia makan kuih...karipap hari hari mau.. bab beli kuih je 4-5 hinggit...akak plak tompang sekaki...sekilo sekilo la dik oi naik badan ni...bab sampai raya...tak nak citer la..akak tak dapat bayangkan akak muat tak pakai baju raya akak nanti..

Rasenye kan dik..macam nak mengandong jep sekarang jugak..sebab akak kalau ngandong muntah muntah teruk..memang makan kluar balik...minum pon kluar balik...sampai kalu minum air..akak minum kat tepi sinki tak pon minum jep kat depan pintu toilet..sebab confirm muntah punye..

Ader satu kenangan time mengandung Addam dulu..member suami akak..from JB datang ngan isteri dia..mase tu isteri dia pon ngandong gak..isteri dia mengidam nak makan ikan bakar..so akak ngan suami pon bawak la g Medan Ikar Bakar Umbai..oklah kat situ..dalam hati berdoa janganlah dia beli kerang..akak time tu memang tak boleh bla ngan bau kerang bakar ni..tup tup upenye binatang tu la yang isteri member suami akak tu idamkan..hampeh betooll...try gak cover...ialah..samer samer preggy kan..sat g kalau akak sound kak..anak dia muker akak ..anak akak muker dia plak..sabooor je la..

Lepas jep makan..akak cam biasa jalan slow slow..sambil mater melilau carik port...tekak dah muler dah geli geli...haaaa..nampak toilet..terus terjah..tak sempat bayar ko...masuk dulu...dah kluar baru bayar...mamat jaga toilet tu pon gelak jep...hampeh ko gelak..ko tunggu la isteri ko nanti..jangan jangan dalam kete ko pon jadik...

Lepas dah kluar toilet..akak tengok suami akak senyum..dia tanyer akak..ok ke tak...akak malas nak jawab..nak senyum pon malas...penat muntah tak abis lagik...tetibe member suami akak boleh tanyer..

member suami : Daya..ko muntah ke??
Akak : (Dalam hati malas nak jawab..anggukkan kepala haje)
Member suami : Waah...kluar sumer abis ek?
Akak:  (Orang dah tengah penat ni banyak plak soklan ko kan..angguk kan lagi kepala ni ha)
Member suami : Membazir seh..mahal tu bayar tadi..ko ni...
Akak (Dalam hati)..haram jadah punye budak...

Berbalik kepada isu asal...sajer nak kekwat ngan korang..anak akak si Addam tu ha..dah umor setahun 7 bulan...akak bahasa kan diri ngan dia ibu..papa dia cam biasalah..tak de idea..ngan akak papa..ngan anak pon papa...tapi anak akak panggil akak BABY...n dia panggil papa dia YAYANG...

Haaa.!!!KORANG ADER ??..AKAK ADER !!

bai bai

1 comment:

fadhdeela said...

alalala comeynyer anak akak..mana la dia dpt perkataan baby tu erk..hihi