Tingkap nako...bukak sikit jep..kalau tingkap sliding bukak luas..



Sunday, April 17, 2011

Seronotnyerr...

Hai....aku dah tukar setting blog ni...tak nak diekori oleh sesape yang bergelar kaum kerabat ..haahh..lleceh...kang tesalah cakap susah...kenelah cover cover kan..padahal ...mengepek kat blog ni kan lebih kepada terapi jiwa alaf baru..meluahkan sesuatu yang tak mampu nak diceritakan pada orang yang dikenali...sebab banyak kes nak jaga ati perut..cam yang aku alami sejak lebih setahun yang lepas...tapi sekarang...tidak lagi..harapnya aku bebas meluahkan aper aper sajer yang terbuku kat dalam ati ni haa...

2 comments:

ezanoor said...

patutla aku dah lama tak nampak ko update blog... kehkehkeh... ok aku follow balik...

Pn Malatops... said...

yeyep...sila follow kembali....haha...