Tingkap nako...bukak sikit jep..kalau tingkap sliding bukak luas..



Thursday, June 24, 2010

TQ Papa

Tak tahu nak mula cam maner...tapi yang penting...aku just nak wish

THANK YOU PAPA..

sebabnye semalam..sempena J Card Member Day..Zaidi dah habiskan duit untuk aku n Mieqa..

Bukanlah aku kater aku ni materialistik...tapi bila husband kiter belikan sesuatu..itulah cara dia nak tunjuk yang dia sayangkan kiter..dah membuktikan dia ingat kat kiter..

Dan tanggungjawab kiter yang menerima ni menghargai dan berterima kasih..sebagai tanda kiter pon menyayangi dia..

Tapi bila tengok beg plastik yang Zaidi bawak balik...aku rasa cam sedih je..
.

Mieqa punye

Aku punye

Zaidi punye...

Kesian tengok Zaidi...beg paling kecik tu la beg dia...

Apepun yang pasti...TQ very much Papa...

Mama n Mieqa sayang Papa...

2 comments:

pelise said...

alalaaaa...syoknyer aku bace entri ko yg kali ni...hehe...edy tu ibarat suami mithali la xluper kat bini kesayangan n anak kemanjaan die...kiter bersyukur die xkan luper sampai biler2 n terus2 terusan mcm ni tol x...

mydayaady said...

tq shiela...aku doakan ko dpt suami yg baik..n anak yg sihat...
chaiyok abang2 polis semalaysia...