Tingkap nako...bukak sikit jep..kalau tingkap sliding bukak luas..



Friday, December 2, 2011

Ku Mencari ...Ku Mencari...

Ader citer baru...meh baca meh!! Hi uoolsss

Tahun ni rasa sekejap jep..tak tahu la kalau akak sorang yang rasa cam gitu...korang tak...maybe sebab akak dah jadi penganggur terhormat ni kot tu yang rasa masa berlalu begitu pantas...

Lagi 14 hari anak akak dah masuk 2 tahun...pon rasa sekejap jep..kenangan nak bersalin dulu masih jelas terbayang depan mater..rasa seronoknya sebut kenangan bersalin yep...macam tak percaya yang ada anak sendiri..dah nak masuk 2 tahun plak tu..ada orang kater dah patut dah plan untuk dapat adik..tapi akak laki bini belom plan hape pon...

La ni akak tengah plan buat birthday celebration untuk anak jep..tengah sibuk carik tempat makan...kalau last year akak buat kt Hotel Seri Malaysia...panggillah family n member 3, 4 family...kali ni budget tak la banyak mana...so ini kali..akak just ajak family jep...jadi akak ni sekarang tengah bz menggoogle aper yang patut..

Nombor tipon restaurant, resort n hotel semua dah list...tinggal nak bergayut dengan diorang jep jap lagik...

Sekian..

2 comments:

Aidalela said...

hepi befday in advance untuk si comey kecik tu :)

Pn Malatops... said...

tqvm aida... :)