Tingkap nako...bukak sikit jep..kalau tingkap sliding bukak luas..



Wednesday, January 19, 2011

Tq..Tq..Tq..

Assalammualaikum n selamat tengah hari...

Sepatutnya n3 ni dah lamer dah post...tapi tangan ni ha malas bebenor nak taip segala...banyak sangat keje bak kater orang melaka...banyak nau..haha..wookey la..ni sebenarnya nak say Thank you very much pada semua sanak keluarga..kawan-kawan yang Cek Beany sekeluarga dah anggap macam keluarga sebab sudi mengadakan masa untuk datang enjoy mamam mamam sempena menyambut kelahiran Mieqa..tq ye semua..

Lagi sekali terima kasih la yer sebab semua yang datang sebab bawak hadiah yang best best untuk Mieqa...

Sebenarnya hari jadi Mieqa 15 Disember...tapi Cek Beany n Cek Lucky buat majlis 1 Jan 2011 sebab mase tu semua kaum kerabat kami dapat blk...sorryla Mieqa ek..terlambat 2 minggu tp tetap best kan...Mintak maaflah x dapat jemput ramai sebab..memula tu ingat nak buat kat umah..tp tetiba Cek Lucky kater di nak buat kt tempat lain..survey punye survey dapatlah kt Hotel Seri Malaysia..itupon bertembong dengan majlis kahwin..tp kire okla..semua tetamu kami dapat relax sambil santai santai mamam kn..haha..









Doakan tahun depan kami ader rezeki lebih boleh la buat kt tempat lain plak kn...amin

1 comment:

ezanoor said...

happy bday mieqa.... be a gud boy ye sayang... hehehe