Tingkap nako...bukak sikit jep..kalau tingkap sliding bukak luas..



Wednesday, June 9, 2010

present??? besar???

assalammualaikum...
dah lamer rase tak nyibuk kt sini...bz memanjang...kt ofis bz..kt umah pon x sempat...
ni ader la 1 criter nak share....
kisah ni dah jadi 3 minggu lepas kot...mase tu baru balik dari pasar malam...baru balik pasar malam..dah tentu la sibuk2 nak makan kn...so tengah aku berselera makan...zaidi bagitau..."Yang...I ader beli present untuk U, besar...nanti lepas makan U tengoklah..ader kt dalam bilik I.." Jgn salah faham k..semenjak ader Mieqa..Zaidi kene tido bilik lain..sebabnye..(tak yah cakaplah..yang penting kalau korang nak beli katil kahwin nanti..jangan segan2 beli katil king size..kalo ader yang super king..belilah ye..) so aku pon ape lagi..excited la kn..present..saper lah yang x excited...tanpa melengahkan masa...aku bangun..tinggalkan makanan...nak g maner???? g  kt bilik Zaidi la..nak tengok present..
masa nak bangun tu Zaidi cakap.."Yang..makanla dulu..nanti lepas makan pegilah" ... aku dengan seronoknye balas " Ala..xpelah..nanti cakap tak hargai pulak.." aku pon meneruskan langkah bukan dengan perlahan..tetapi dengan lajunye...sampai kat pintu bilik..aku jengah..tak nampak pon aper2 yang best ..aku pon jerit " D...xde pon..kat maner"...dia dengan lagak macho jawab.."Ada tu kat hujung katil" ..rupa2nye..dia belikan aku BAKUL BAJU!!!..geram tau Zaidi..cakap macam belikan aku handbag..rupanya aku ulang lagi..BAKUL BAJU!!1...lepas tu ..dengan selamba dia cakap" I sayang U...tu la I beli benda tu..U tak yah lipat baju..free nanti baru lipat..tak lah terkocoh2.."
Rasa nak marah pon ader..motif nak marah...bukan sebab dia beli bakul baju..tapi sebab present yang diharap tak sama macam present yang diberi..
anyway...tq Zaidi..I luv U so much!!! walaupon U bagi I BAKUL BAJU....

2 comments:

pelise said...

ko ni wat aku gelak la pecah operut aku...keskeskes tu pun hadiah gak aper,...harharhar BAKUL BAJU!!! HAHAHA

mydayaady said...

ko tunggulah cik shiela...ko ader anak nnt gerenti laki ko pon bg BAKUL BAJU kt ko..hahahah..